TAG Heuer Connected Watch – Limited Gold Edition

Smartklokker har for alvor gjort sitt inntog de siste årene, og TAG Heuer har for alvor valgt å være med på den nye teknologien, parallelt med satsningen på de langt mer mekaniske alternativene. Nå kommer en klokke som er spesielt myntet på verdens golfspillere, laget for å erstatte caddyen fullstendig (?) - og den ganske hjelpsomme programvaren blir også tilgjengelig for andre.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noConnected Watch har vært TAG Heuers svar på smartklokketrenden, og nyeste generasjon byr på et modulært oppsett som gir masse muligheter hva angår materialer og farger. Under årets Baselworld viste selskapet frem en ny limitert utgave – Golf Edition, og med klokken lanseres det som trolig er det mest komplette digitale hjelpemiddelet for golfspillere?

Golf Edition
For selve klokken er kanskje ikke det mest revolusjonerende med lanseringen, til tross for sitt golfinspirerte utseende. Uansett er dette en 45 mm stor urkasse i PVD-belagt titan med keramisk bezel komplett med markering for en 18-hulls bane. Klokken er montert på en hvit rem av gummi og syntetisk lær, komplett med små grønne kontrastsømmer. Safirglass beskytter AMOLED-skjermen og på baksiden sitter teknologi fra Intel, som gir kraft til både skjerm, samt en mengde sensorer.Den spesialutviklede programvaren er ment å fungere som din personlige digitale «caddy». Det vil si kart og profiler over nær sagt alle golfbaner i verden, analyser av din posisjon, avstandsmålinger, score, anbefalinger rundt hvilken kølle du bør velge osv. Alt selvsagt synkronisert mot din mobiltelefon for ytterligere muligheter, synkronisering og lagring.

Programvaren lanseres med klokken, men blir også tilgjengelig for andre eiere av Connected Watch, og visstnok også til enkelte andre smartklokker fra andre produsenter, da trolig som en abonnementstjeneste. Pris for klokken ser ut til å havne rett rundt 20.000 kroner.Publisert 03.04.2019

Instagram

Basic.no