Thune Jewelry & Watches

Ny flagship store


butikk


Med 150 års historie, er det en stor begivenhet med åpning av ny butikk.

Ærverdige Thune har satset stort og skapt en moderne og spennende forretning i Stortingsgaten 6 i Oslo. I lyse lokaler og på stor plass vises internasjonale merker samt Thunes egne serier. Forretningen har Thunes bredeste og mest eksklusive utvalg av kvalitetsklokker og smykker som er tilpasset både norske kunder og turister.thune

Thune tilbyr gifteringkolleksjonen Promise by Thune.thune

Thune har egen kolleksjon av énstens diamantsmykker: Elegance. Kolleksjonen er Thunes mest populære smykkeserie som i år er redesignet så den fremstår enda mer elegant og teknisk perfekt. Elegance smykkene fattes og lages av Thunes egne gullsmeder i Oslo. Hver diamant kontrolleres nøye av egne fagfolk.


 

Thune har stor kompetanse på klokker, diamanter og edelstener, med eget verksted som reparerer og omarbeider smykker. Mange ønsker å ta vare på gamle smykker og arvegods. Det er verdsatt blant kundene at Thune kan bistå med råd om hvordan design kan utvikles.

Ønsker man anerkjente internasjonale merker, finnes blant annet sveitsiske Chopard med  eksklusive smykker og klokker. De byr på vakkert håndverk av høyeste klasse. Serien Happy Sport kommer med bevegelig diamanter og finnes i flere varianter.  


thune

Girard Perregauxthune

Omega Seamaster


 

Thune satser aktivt på klokker med urmakere i forretningen. Nye merker og kolleksjoner introduseres nå. Nytt i Norge er de flotte urene fra Girard Perregaux. Thune har også egne avdelinger for Chopard, Omega, Breitling, Rado og Longines.

Velkommen innom!FAKTA

Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmaker bransjen, med historie helt tilbake til 1857. Thunes butikker byr på et bredt utvalg av kvalitetssmykker med utgangspunkt og fokus på kvalitetsdiamanter, og internasjonale, anerkjente klokkemerker.

Medarbeiderne hos Thune har høy kompetanse. De gjør sitt ytterste for kundene skal bli fornøyde. Dyktige håndverkere utfører service, reparasjoner og «ombyggingsarbeider».


 

< Tilbake