Tidsinstrumenter for urbane eventyrere – Bell & Ross BR 05

Bell & Ross har lenge vært blant de ledende merkene innen tidsinstrumenter utviklet for luftfart – ledet an av de ikoniske firkantede klokkene i BR 03-serien. Nå lanseres en helt ny kolleksjon som forblir tro mot merkets kjerneelementer «lesbarhet, funksjonalitet, pålitelighet og presisjon», men som presenteres i en helt ny urban innpakning – Bell & Ross BR 05!


Partnerinnhold


Bell & Ross BR 05


Den helt nye BR 05-serien er ny, men har samtidig en klar tilknytning til Bell & Ross’ DNA. Linjene i urkassen kombinerer det firkantede med det runde og gir en visuell profil som er helt i tråd med selskapets identitet. Likevel er klokkene fulle av egen karakter og den selvsikre stilen gjenspeiler energien, rytmen og mangfoldet i bylivet og gjør BR 05 til den perfekte partner for urbane eventyrere og oppdagere.Et nytt ikon
Den runde skiven kombineres med den karakteristiske firkantede kassen som sømløst integreres mot lenke eller rem. Alt for å skape en enhetlig klokke som henter inspirasjon fra 70-tallet, samtidig som designet er både slående og moderne i sitt uttrykk.

Den 40 millimeter store urkassen kombinerer børstede flater med skråslipte polerte kanter som sammen fremhever klokkens profil. Dette går også igjen på lenken, hvor de kombinerte finisjeringsteknikkene skaper et bemerkelsesverdig visuelt resultat som samtidig er fleksibelt og behagelig. Et annet stilfullt alternativ er rem av gummi med markante vertikale linjer.


«På grunn av sitt integrerte design, sin robuste komfort og gjennomførte finisjering er BR 05  en lojal alliert for en aktiv urban livsstil»


Ulike varianter
Skiven er tro mot Bell & Ross filosofi og er lettlest med store numeraler og markører. Også viserne underbygger klokkens funksjonalitet og er sammen med elementene på skiven fylt med selvlysende Super-LumiNova®. BR 05 kommer i tre ulike fargevarianter med «sunray»-effekt – sølvgrå, sort eller blå – som også får selskap av to eksklusive varianter. Én utgave i varmt 18 karats rødt gull, samt en åpen skeletonisert variant som er limitert til 500 eksemplarer.Bell & Ross BR 05 vil ha en veiledende pris på 40.000 norske kroner med gummirem og 45.000 norske kroner med lenke. Disse forhandlerene fører Bell & Ross i Norge: Thune Munch Brygge, Urmaker Jacobsen, Urmaker Thorbjørnsen

Se egen lookbook for denne modellen her


Publisert 05.09.2019

Instagram

Basic.no