Tissot Chrono XL NBA Special Edition

Sveitsiske Tissot har vært offisiell partner med den amerikanske basketligaen NBA siden 2015. Den observante sportsinteresserte har kanskje lagt merke til selskapets logo på skuddklokkene over basketkurvene - og samarbeidet har også resultert i flere NBA-inspirerte armbåndsur.


Skrevet av Jørgen ErdahlTissot Chrono XL har kommet i litt ulike spesialutgaver i samarbeid med NBA og hittil nyeste heter NBA Special Edition. I ytre design skiller den seg ikke veldig fra tidligere versjon (der man fikk med utskiftbare innsatser med alle lagenes logo til baklokket), men det er duket for ny rem og en litt hyggeligere pris.

Spalding
Remmen til Tissot Chrono XL NBA Special Edition har hentet skinnet sitt fra Spalding-basketballene som benyttes i alle kamper i den amerikanske ligaen. Det gir et annet utseende en man normalt ser, og er en fin touch fra Tissot.Selve klokken kommer i en 45 millimeter stor og PVD-belagt urkasse av rustfritt stål, hvor safirglass sikrer god motstand mot riper. På denne varianten er det en inngravert NBA-logo på baklokket, fremfor nevnte utskiftbare laglogoer, noe som er med å presse prisen litt nedover. Klokken drives av et batteridrevet kronografurverk fra ETA.


Veiledende pris er 3.395 norske kroner hos utvalgte Tissot-forhandlere.


Publisert 18.02.2020

Instagram

Basic.no