Tissot T-Race Marc Marquez

En hyllest til 2018 MotoGPTM World Champion -Tissot er stolt av sin ambassadør!


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Nylig vant den 25 år gamle spanjolen og Tissot-ambassadøren Marc Marquez sitt femte verdensmesterskap i MotoGP.Tissot er svært stolt av samarbeidet og har slansert en egen Marc Marquez-klokke i T-Race serien; dette er en egen 2018-edition produsert i et begrenset antall på 4999 eksemplarer.


Den 25 år gamle spanjolen og Tissot-ambassadøren, Marc Marquez, er den yngste utøveren til å vinne syv verdensmesterskapstitler i alle klasser, inkludert fem VM-titler i MotoGP på bare seks forsøk.

Sporty farger

Tissot T-Race Marc Marquez kombinerer den sportslige formen av Tissot T-Race med design detaljer som er en hyllest til den berømte nye Tissot-ambassadøren, Marc Marquez. Den yngste noensinne som har blitt MotoGPTM World Champion fem ganger, vunnet Moto2 en gang og 125cc World Champion en gang. Uret symboliserer fart med oransje farger som gjenspeiles i klare nyanser samt oransje sømmer på den sporty, sorte gummilenken. En slank kasse i svart og grå PVD tilfører en effektiv detalj som hinter til Marc Marquez’ ferdigheter.Racing attributter

Inspirert av motorsykler, har Tissot T-Race Marc Marquez sin atletiske form fra Tissot T-Race Limited Edition 2018. Kassen er omgitt av en glassfiberring, gravert krone med «start» og «go» og detaljer og farger som viser til hastigheten og adrenalinrushet på en racerbane. Bezel og rem ligner på racerens drakter, og fremkaller atmosfæren på en konkurransedag. Marc Marquez silkeprintede logo er vist på urets bakside av glass, og viser at dette er en limited edition med bare 4999 eksemplarer tilgjengelig. Uret leveres i et etui som minner om en hjelm, inspirert av designet til Marc Marquez racing hjelm, og vil bidra som et samlerobjekt for race fans.

Fakta

·         Swiss Made

·         Quartz urverk

·         Ripesikkert safirkrystall

·         Vanntett ned til 10 bar (100m)

·         316L stålkasse med grå og sort PVD og silkeprintet glasskasse

·         Gummi-rem med syntetiske detaljer og standardlås

·         Limited edition på 4999 eksemplarer

·         Flott etui

·         43mm – 47.60mm

TISSOT T-RACE MARC MARQUEZ 2018 LIMITED EDITION (Ref: T115.417.37.061.05) til veiledende pris kr 7095,-Publisert 1.11.2018


Publisert 01.11.2018

Instagram

Basic.no