Tissots nye klokkemodeller er inspirert av Alpine biler.

Liker du bilmodeller, klokker og mekanikk? Da er høstens nye ur fra Tissot noe for deg.


Tekst: Gunnhild BjørnstiTissot Alpine On Board Quartz -ur som en racerbil

Tissot Alpine On Board Quartz er en utrolig klokke! Utmerket og elegant, tilbyr denne klokken en ny funksjon som vil glede både bilentusiaster og beundrere av fine watchmaking mekanismer. Dette armbåndsuret med tre visere kan enkelt løsnes fra armbåndet og festes på Alpine A110s dashbord takket være et underlag skapt av en spesiell aluminiumtype. Den sjenerøse, store urkassen gjør det enkelt å se tiden samtidig som du kjører. Dette er alle Alpine-sjåførers essensielle objekt.

Et særegent tegn

Fargenyansene og den perfekte finishen på Tissot Alpine On Board Quartz får dette uret til å utmerke seg. Sporty oransje på viserne minner om dashbordet i Alpine-serien fra sekstitallet og gir klokken en ekstra sjarmerende følelse. Den klare fargen står i kontrast til en svart urskive, noe som gir god lesbarhet. Som en fantastisk hyllest til Tissots partnerskap med Alpine, pynter den legendariske 'A'en opp den Alpine-blå sekundviseren og  bilprodusentens logo er gravert på baksiden av kassen. Med den perforerte skinnremmen som minner om rattene på klassiske racerbiler, fremstår Tissot Alpine On Board Quartz som en helt utrolig spennende klokkemodell.


Tissot Alpine On Board Quartz

Tissot Alpine On Board Automatic


Tissot Alpine On Board Automatic - uret for en gentleman’s sjåfør

Sjarmen med Tissot Alpine On Board Automatic befinner seg både i det elegante utseendet og det unike konseptet. Uret er tilgjengelig som tilbehør med den nye Alpine A110-bilen! Denne nøyaktig utformede klokken gir sjåføren en uovertruffen opplevelse og ekstra kjøreglede. Bekvemmeligheten er sentral for uret: kassen kan enkelt løsnes fra lenken og festes til en støtteramme laget av spesiell aluminium, festet til bilens multimedia skjerm, slik at sjåføren komfortabelt kan se hva klokken er mens man kjører.

Sans for detaljer

Det imponerende Valjoux A05.H31-urverket som utstyrer denne high-end modellen, er like komplekst som en fin bilmotor. Kassen gjør klokken enkel å håndtere, spesielt når den er koblet fra lenken og plassert på Alpine A110s dashbord. Urskiven minner om den berømte "Berlinette" stilen på sekstitallet og syttitallet. Designelementer tatt fra Tissot PRS 516, inkludert viserne og perforert skinnrem, gir denne klokken en atletisk, stilig look som er verdig en moderne gentlemans sjåfør.Fakta om Tissot Alpine On Board Quartz 

Made in Switzerland
Quartz urverk
316L rustfritt stål I kassen med inngraveringer på baksiden.
Vanntett ned til 10 bar (100 m)
Skinnrem med standardlås
Special edition
Leveres i spesialetui
Diameter: 45 mm

Fakta om Tissot Alpine On Board Automatic 

Made in Switzerland
Automatic A05.H31 Valjoux urverk med 60-timers batterikapasitet
316L rustfri stålkasse med gjennomskinnelig bakstykke
Vanntett ned til 10 bar (100 m)
Skinnrem med foldelås
Special edition
Leveres i spesialetui
Diameter: 45 mm


Det er også lansert en egen klokke for å hylle samarbeidet mellom Tissot og Alpine samt lanseringen av den nye bilen, denne klokken heter PRS 516 Alpine Limited Edition Valjoux og er kun produsert i et begrenset antall på 516 stk. Prisen på denne er 19 595,- veil

 


Tissots president François Thiébaud.


Publisert 28.12.2018

Instagram

Basic.no