TOUR DE FRANCE, VERDENS STØRSTE SYKKELRITT 2. - 24. JULI

Tissot er offisiell tidtaker!


tissot


Tissot Tour de France spesialkolleksjon 

Sykling er en av idrettene Tissot har vært mest involvert i, og merkevaren har vært forbundet med ulike sykkelarrangementer de siste 50 årene. Merket har også tidligere vært offisiell tidtaker for Tour de France fra 1988 til 1992.  Sykkelsesongen 2016 er i gang og det sveitsiske klokkemerket bidrar med sitt innovative tidtakingssystem og ekspertise på et stort antall store temporitt over hele verden.

Som offisiell tidtaker av Tour de France lanserer Tissot en spesialkolleksjon dedikert til sykkelrittet. Fans og utøvere vil nå kunne vise sin kjærlighet til det mest anerkjente internasjonale sykkelrittet med disse spesialklokkene fra Tissot. Kolleksjonen består av seks modeller som bærer de karakteristiske fargene til «Touren» med gule og sorte detaljer, og har den offisielle Tour de France logoen inngravert på baklokket. 

 

tissot

 

Det er en klokke for alle i Tissot sin spesialkolleksjon. For de som ønsker en klassisk klokke er Tissot PR 100 eller Tissot PRC200 et utmerket valg. De som ønsker en mer sporty modell vil kunne glede seg over Tissot T-Race modellene tilgjengelig i sort og hvit. Om du selv ønsker å ta tiden på utøverne har Tissot T-Race Touch en rekke stoppeklokkefunksjoner som rundetidtaking og splittfunksjon som enkelt navigeres med fingertuppen. For de som skal se «Touren» live er Tissot T-Touch Expert Solar definitivt den klokken du trenger med touch-funksjoner som værmelding, høydemåler og kompass. Klokken er i tillegg drevet av solenergi.

 

For å se og lese mer om hver enkelt modell gå inn på: www.tissotwatches.com

 


 

< Tilbake