TRUE RADO + DESIGNSAMARBEID

I år lanseres en eksklusiv serie av klokker i begrenset antall i samarbeid med anerkjente designere fra hele verden. Her er to innen Rado True serien.

 


radio true blaze

 

Rado True Blaze, co-designer Sam Amoia (USA)

Limitert til kun 1001 klokker er Rado True Blaze en feiring av glitter og glamour. Klokken er laget av høyteknologisk plasma keramikk som gir en slående og metallisk glans i platinafarge uten bruk av metall. Urskiven ser ut som den er dekket av sølv glitter noe som gir følelse av en eksplosjon av glitter. Til tross for dette prangende utseendet har klokken beholdt den minimalistiske følelsen ved med å plassere den gullfargede logoen og indeksene direkte på undersiden av glasset. 

 


rado true stratum

 

Rado True Stratum, co-designer Rainer Mutsch (Østerrike)

True Stratum er en moderne skjønnhet som har en urskive med asymmetrisk arrangert nedgående trinn som gir en tredimensjonal følelse. Ytterligere dybde legges til designet med en perfekt senteret stor sort prikk påført direkte på undersiden av safirglasset som kaster sin skygge på urskiven. Modellen er limiterte til 1001 stykker og er utført i matt sort keramikk, Rado sitt signaturmateriale. 

 


 

rado true stratum+blaze

Rado True Stratum + Blaze.

 

Instagram

Basic.no