Tudor Black Bay – Ikke bare rene arbeidsklokker..

Mange forbinder nok den populære Black Bay-familien fra Tudor med dykkerklokker og armbåndsur som både visuelt og faktisk tåler en trøkk. Men kolleksjonen inneholder også langt mer elegante og pyntede varianter, med størrelser som bør passe både kvinner og menn.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noÅrets Baselworld ga oss tre helt nye og mer pyntede varianter av Black Bay. Her kombineres materialene stål og gull - samtidig som den utstrakte bruken av børstet «satengfinish», skiven og de karakteristiske viserne gjør at klokkene beholder koblingen til de klassiske dykkermodellene fra Tudor.Flere størrelser
Nyhetene i Black Bay kommer i tre ulike størrelser - 41, 36 og 32 millimeter – som alle kan leveres med gullfarget eller sort skive. Det gjør at både menn og kvinner bør kunne finne en størrelse som er behagelig og passende på armen, og selv velge den varianten man føler kler sin personlige smak best.Selv om dette ikke er å regne som dykkerklokker har man sikret at de tåler hverdagsutfordringer med en oppgitt vanntetthet til 150 meter, safirglass og solid foldespenne på lenken.

Klokkene drives av et selvtrekkende mekanisk urverk med en oppgitt gangreserve på 38 timer. Norsk pris starter på 33.710,- for utgaven i 32 millimeter og regn med et par tusenlapper til for den største varianten.


Publisert 25.07.2019

Instagram

Basic.no