Utenomjordiske Richard Mille

Pharell Williams er kjent for sitt nære forhold til Richard Mille. Han viser seg stadig med en av sine mange klokker fra produsenten. Derfor ønsket også Richard Mille å hedre artisten med en egen signaturmodell.


Skrevet av Kristian Hviding Kvam – Gyrus MagazineNår en kreativ sjel som Pharell Williams får være med å bestemme hvordan hans egen klokke skal se ut, så kan det slå begge veier.
RM52-05 må sies å være spesielt preget av tallskiven. Her vil du som ser på klokken også se gjennom visiret på en romhjelm, der du står på planeten Mars og kikker over på jorden. Hjelmen er laget i titan med håndmalte detaljer. Fargen på planeten Mars var kun mulig å få frem ved å bruke rødt gull.Kassen er produsert i Cermet, som i sin blanding av metallisk zirkonium og kermiakk, noe som påvirker både vekt og ripefasthet.
Baklokket er laget i karbon. Legg også merke til skeletoniseringen av urverket som skal forestille armene på en satelitt, og kronen som skal forestille hjulet på en Mars-rover.
Kun et fåtall får sjansen til å bli med til Mars på denne måten. Det vil produseres 30 klokker og de er garantert ikke billige. Prisen er ukjent.


Publisert 25.11.2019

Instagram

Basic.no