WOLF Baselworld 2019

WOLF er viden kjent for å være en av verdens beste produsenter av klokkebokser og windere. Det familiedrevne selskapet, som kun er 20 år yngre enn Norges grunnlov, er derfor en selvskreven deltager på Baselworld 2019.


Partnerinnhold


Foto: Dave Nanni

Men WOLF gjør mer enn bare å delta. Under årets Baselworld dobler de størrelsen fra i fjor, og flytter i tillegg til messens sentrum i Hall 1.1.

WOLFs norske agent, Von Doren Fine Timepieces er på plass i Basel med gründer og daglig leder Øyvind Von Doren Asbjørnsen. Von Doren var tilbakeholden med informasjon før messen, men fortalte at han gleder seg til å ta imot norske og svenske kunder på standen mellom avtalene han allerede har.Nå som Baselworld er i gang kan Von Doren fortelle at I tillegg til nye, eksotiske produkter laget av blant annet skinn i krokodillemønster og piggrokke kan kundene glede seg til en helt ny kolleksjon kalt Memento Mori. Memento mori betyr “husk, du skal dø”, og er et uttrykk fra antikkens Roma. Etter sigende hadde seirende generaler og hærførere en slave hvis oppgave var å hviske denne frasen i generalens øre under triumftoget for å minne ham på hans egen dødelighet. WOLF skal også arrangere et cocktailselskap for spesielt inviterte på messens første dag, og holde visninger i catwalk-stil de påfølgende dagene.Du kan lese mer om, og kjøpe WOLF-produkter her.


Publisert 25.03.2019

Instagram

Basic.no