Zenith DEFY – Også for damene!

DEFY-serien til Zenith er nok av mange ansett som ganske røff og futuristisk i sitt utseende, men med en liten porsjon hvit keramikk blir det en klokke som fremstår langt mer elegant. Zenith selv mener at nettopp DEFY Classic White Ceramic det bør passe perfekt for kvinnelige entusiaster av merket.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noZenith som merke har egentlig satset på «to hester» i sin moderne portefølje, hvor man har familiemedlemmer som omfavner det historiske og klassiske, mens DEFY-serien spesielt fokuserer på moderne klokkemakeri i både materialer og mekanikk. DEFY Classic er, til tross for navnet, en ganske moderne tolkning av klassiske linjer, med sin karakteristiske urkasse i keramikk og åpne skivekonstruksjon.Lett og moderne
Selv om urkassen måler 41 millimeter, vil nok den lave vekten av keramikk gjøre at mange finner klokken behagelig rundt håndleddet. Den helhvite remmen av høykvalitets gummi, sammen med foldespennen i titan, er også faktorer verdt å nevne i denne sammenhengen.DEFY Classic gir et nærmest uhindret innsyn fra begge sider inn i finmekanikken på innsiden, hvor du finner Elite 670 SK Automatic-urverket. Det er et selvtrekkende verk med en gangreserve på litt beskjedne 48 timer, men som er flott finisjert og med mange moderne tekniske elementer og materialer som sikrer god nøyaktighet og motstandsdyktighet mot ytre påvirkninger. Prisen er rundt 75.000 norske kroner!


Publisert 19.08.2019

Instagram

Basic.no